Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Műszerház is sütiket használ a weboldalán!

További információk

Menü

Beamex bMobile kalibráló alkalmazás

Cikkszám: Beamex bMobile
Gyártó: Beamex
 • Hordozható kalibrálási alkalmazás
 • A Beamex bMobile Calibration Application intuitív, többplatformos megoldás a terepi kalibrálások irányított végrehajtásához és dokumentálásához, ha a Beamex CMX vagy Beamex LOGiCAL kalibrációs kezelő szoftverrel használják.
 • Legyen papírmentes: javítsa a hatékonyságot és csökkentse a hibákat! A Beamex CMX vagy a Beamex LOGiCAL kalibrációs menedzsment szoftverrel kezelheti, hogy mit és mikor kell kalibrálni, majd rendelje hozzá a munkát, és küldje el a kalibrálandó műszereket a kalibráláskezelő szoftverből a bMobile-t futtató mobileszközére. A terepi kalibrálás offline módban is végrehajtható a bMobile lépésről lépésre történő útmutatásával. Az alkalmazás biztonságosan dokumentálja és tárolja a kalibrálási eredményeket, és online állapotban az eredmények visszavihetők a Beamex CMX vagy LOGiCAL rendszerbe további adatelemzés vagy kalibrációs tanúsítvány nyomtatása céljából. A bMobile és a CMX együtt hatékony megoldást jelent a karbantartással kapcsolatos ellenőrzésekhez és a mérlegek kalibrálásához, valamint csökkenti az ALCOA szabálysértések kockázatát az adatok integritásának biztosításával. A bMobile iOS, Android és Windows 10 platformokon érhető el, és ingyenesen letölthető az App Store, a Google Play vagy a Beamex webhely letöltési központjából. Kipróbálhatja a bMobile-t CMX vagy LOGiCAL nélkül a bemutató mód használatával. A bMobile kompatibilis a LOGiCAL-lal és a CMX 2.11-es vagy újabb verziójával. A bMobile támogatja a mérleg kalibrálását, a karbantartási ellenőrzést és a Beamex Mobile Security Plus opciókat, ha aktiválva van a CMX-ben.
 • Alkalmazások:
  - Folyamatműszerek kalibrálása Használja a Beamex CMX vagy LOGiCAL szoftvert a kalibrálások megtervezéséhez és ütemezéséhez. Rendelje hozzá a munkát és küldje el egy mobileszközre a bMobile alkalmazással. Használja a Beamex bMobile alkalmazást a különféle folyamatműszerek kalibrálásának végrehajtásához és dokumentálásához. Vigye vissza az eredményeket a kalibrációs szoftverbe
  Mérlegek kalibrálása A Beamex CMX szoftverrel megtervezheti és ütemezheti mérlegei kalibrációit. A CMX segítségével dokumentálhatja mérlegei kalibrálását, vagy elküldheti a munkát egy mobil eszközre a bMobile alkalmazással, és ezzel (off-line) irányíthatja és dokumentálhatja a mérlegek kalibrálását. A CMX és a bMobile tartalmazza a mérleg kalibrálásához szükséges összes különböző tesztet, például az excentricitási teszteket, az ismételhetőségi teszteket, a mérlegelési teszteket és a minimális teljesítmény mérési teszteket. A funkcionalitás az EURAMET cg-18, OIML: EN 45501 + AC és NIST: Handbook 44 – 2007 (USP 41 frissítésekkel) szabványokon alapul.
  Karbantartási ellenőrzések Használja a Beamex CMX szoftvert a karbantartási ellenőrzések megtervezéséhez és ütemezéséhez, valamint részletes utasítások elkészítéséhez minden ellenőrzéshez. Rendelje hozzá és küldje el a munkát CMX szoftverből egy mobil eszközre, és már mehet is a munkavégzés helyszínére az ellenőrzések elvégzésére. Az eredmény dokumentálva van a mobileszközön, és miután elkészült, feltöltheti az eredményeket a CMX szoftverbe. A tipikus ellenőrzések közé tartozik a veszélyes területek ellenőrzése, a biztonsági rendszer ellenőrzése, az épület ellenőrzések, a megelőző karbantartási ellenőrzések, a HVAC ellenőrzések, a Interlock Check műveletek és így tovább.
 • A kalibrációs és ellenőrzési adatok sértetlenségének biztosítása Ha a Beamex bMobile-t a Beamex CMX szoftverrel és a Beamex „Mobile Security Plus” technológiájával együtt használják, akkor olyan papírmentes rendszert kap, amely biztosítja az adatok integritását a legmagasabb szabványoknak megfelelően, és minimalizálja a az ALCOA szabálysértések kockázatát.
 • A bMobile alkalmazás letöltése A Beamex bMobile kalibrációs alkalmazást ingyenesen letöltheti az Apple App Store (iOS), a Google Play (Android) áruházból vagy a Beamex bMobile frissítési oldaláról (Windows 10). Az alkalmazás tartalmaz egy „bemutató módot”, így a Beamex Calibration Management Software nélkül is kipróbálható.
 • Bővebb technikai információk az alábbi linken olvashatók: Beamex bMobile App
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Videók